Dragi moji,

Hvala vam što ste posjetili Kuvaj za me. Nadam se da ćemo se dugo i lijepo družiti. A kao i svako drugo tako i ovo prijateljstvo treba da je zasnovano na uzajamnom povjerenju i uvažavanju.

Na ovim stranicama djelit ću sa vama mnoge trenutke, i zato vas molim za lijepo ponašanje.Vjerujem da niste ovdje slučajno, već da djelimo zajedniču ideju očuvanja tradicionalne porodice i njenih osnovnih vrijednosti pri čemu je kuhinja samo jedna mala spona koja nas spaja u istim stremljenjima.

Svaki vaš komentar je dobro došao, u pohvalama svi uživamo, ali nam i dobronamjerne kritike pomažu da budemo još bolji. Neustručavajte se ni hvaliti ni kritikovati, samo budite pristojni. Svaki neumjesni komentar uvredljiv za mene, moju porodicu i moje prijatelje, a računam da ste i Vi jedan od njih, biće uklonjen, jer nepristojnom ponašanju nije mjesto za stolom.

Posebno ćete me obradovati ako sa svima nama podijelite i svoje uspjehe. Recepte i slike možete slati na mail i oni će nakon kontrole sadržaja biti objavljeni. Naravno, očekujem da nećete slati tuđe tekstove i slike, jer za korektnost vlastitih postova sami odgovarate.Kao što se nadam da postove sa Kuvaj za me nećete neovlašteno distribuirati.

S obzirom da su mnogi stari recepti opisani nepreciznim mjerama, koliko god se ja trudila nekad ni sama neću moći precizirati tačne mjere. One će zavisiti od konkretno upotrebljenih namirnica, koje se mogu značajno razlikovati u zavisnosti od proizvođača. Dozvolite mi 5-10 % greške. ..pa nije ni svaka jabuka sa grane ista. Za preciznost podataka o sastavu jela, kalorijama i sl. morate pored uputa u receptu pažljivo pročitati sastav namirnica koje namjeravate koristiti.

Ipak nadam se da neće biti nesporazuma.Vjerujem da ćemo se divno družiti, i biti zajedno u mnogim lijepim momentima…

Unaprijed se radujem svakom novom prijateljstvu, podijeljenom iskustvu, izmamljenom osmjehu i zadovoljnom mljackanju.

Prijatno Vam želi
Vanja RajBoj