Rođendan, divan dan

Nemezis

 

 

 

Stigao je rođendan. Napunili smo dvije godine.

Prohodali smo, propričali i nikli su nam prvi zubići pa sad žvaćemo i klopamo ozbiljne obroke (sve namirnice uspješno uvedene u jelovnik 🙂 )…

Ove  dvije godine obilježene su mnoštvom lijepih recepata koje sam sa vama podijelila, divnim prijateljstvima koje sam stekla, i veselim akcijama u kojima sam učestvovala.

Uživala sam u svakom trenutku provedenom na net-u, u svakom vašem komentaru, like-u ili share-u. Vi ste, dragi čitaoci, ti koji daruju život blogu, i ja sam ponosna što vas imam. Hvala vam na povjerenju, hvala na vremenu koje ostavljate na ovim stranicama, na vašem interesovanju i podršci. Zbog vas kuvam, fotkam, pišem…

Hvala prijateljima koji me na sve ovo nagovoriše, a ponajviše hvala mojim momcima koji su moja inspiracija  i pokretačka snaga. Sve mogu, i za sve imam elana dok me grije njihova nježna i bezgranična ljubav.

Rođendan se slavi uz tortu, a ponekad se i torta dobije na dar. Mene je Maja čokoladnim savršenstvom zatekla, oduševila, ostavila bez teksta. Nadam se ne i bez recepta 😉 . Tnx draga.

Ljubim vas, i neka su nam svima sretne godine što ih družeći se napunismo.

Vanja RajBoj

 

Preporučujemo:

Danas nam je divan dan
Divan dan
Još malo o rođendanu…
Rođendan
Milonga torta
 Milonga torta
Doboš torta
Doboš torta

4 thoughts on “Rođendan, divan dan

Leave a Reply

Your email address will not be published.